Úspěšná firemní akce? Víme, jak na to!
Publikováno 29.06.2014 v 19:17 v kategorii FIREMNÍ AKCE, přečteno: 43x
Připravit kvalitní firemní akci opravdu není žádná legrace. Přinášíme vám pár doporučení, kterých se při organizaci můžete držet.

Než začnete vymýšlet, jaká party by se líbila vám, zjistěte si všechny dostupné informace o svých hostech. Na sebe na chvíli úplně zapomeňte.
Zjistěte, kolik hostů přijde, v jaké budou věku, poměr mužů a žen, jejich zájmy a jejich společenský status. Na základě těchto informací se můžete pustit do kreativní práce a akci zacílit správným směrem.
Prostředí, které boří bariéry
Prvním důležitým bodem v přípravě firemní akce je vhodný prostor. Pokud například organizujete školení, vždy dohlédněte na to, aby účastníci bydleli v příjemných čistých pokojích a spali v pohodlných postelích.
Tím spíš budou účastníci při aktivitách produktivní. Stejně tak je to, i pokud pořádáte večírek a řešíte pronájem restaurace. Zvolte takové prostředí, kde se hosté budou cítit uvolněně a příjemně. Dejte přednost pohodlí před vzhledem!
Sestavte realizační tým

Ať už pořádáte večírek pro dvanáct nebo padesát lidí, nikdy se nepokoušejte všechno zvládnout sami. Klíčem k úspěchu je, obklopit se týmem schopných, pohodových lidí.
Pokud nikoho takového nemůžete přibrat z řad svých kolegů, zadejte si do internetových vyhledávačů heslo event agentura Praha a obraťte se na odborníky. Pomohou s programem, pronájmy, cateringem i zábavou.
Chcete uspět? Pobavte je!
Samozřejmě že na firemní akci nesmí chybět dobrá zábava. Je ovšem těžké trefit se do vkusu každému.
Jestli tvoříte zábavu pro větší kolektiv lidí, který třeba ani dost dobře neznáte, poraďte se v event agentuře. Rozeberte tuto problematiku a nechte si doporučit řešení.
Co zaručeně zachrání každý večírek?
Naštěstí pro vás máme klíč, který vyřeší všechny problémy na večírku. Tím klíčem je dobré jídlo a pití!
Pokud hosté budou najezení a budou mít v ruce sklenky, úspěch večírku je zaručen. Spojte občerstvení se zábavou. Hosty pobaví barmanská show nebo třeba zážitková molekulární kuchyně.
Komentáře
Celkem 0 komentářů